منتديات أحباب الى الابد
شوربة المشروم 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك
شكرا شوربة المشروم 829894
ادارة المنتدى شوربة المشروم 103798
منتديات أحباب الى الابد
شوربة المشروم 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك
شكرا شوربة المشروم 829894
ادارة المنتدى شوربة المشروم 103798
منتديات أحباب الى الابد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةشوربة المشروم Emptyأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شوربة المشروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
aiman2008m
المدير
المدير
aiman2008m


البلد : شوربة المشروم Male_j11
الأوسمة : شوربة المشروم E8s7dt

شوربة المشروم Z666
الجنس : ذكر

عدد المساهمات : 257
نقاط : 81101
تاريخ التسجيل : 06/12/2009
العمر : 29
الموقع : http://www.ahbab4ever.yoo7.com

شوربة المشروم Empty
مُساهمةموضوع: شوربة المشروم   شوربة المشروم Icon_minitimeالثلاثاء يناير 26, 2010 7:27 pm

شوربة المشروم



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



المقادير:

• بصلة مقطعة قطعا صغيرة.

• 3 ملاعق دقيق.

• 3 ملاعق زبدة.

• ربع كيلو مشروم.

• كوب كريمة.

• ملح وفلفل.

• 5 أكواب شوربة فراخ.

• أوراق بقدونس للتزيين.



الطريقة:


• دي مفيش أسهل منها أول حاجة هاعملها هاقطّع المشروم..

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




• هاجيب حلة وأحط فيها شوية زبدة وأشوح فيها المشروم لمدة عشرة دقائق وطبعا هاضيف عليه الملح والفلفل.







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


• بعد كده هاخد حوالي كوب واحد من الشوربة وأحطها على المشروم وأخليه على
النار لمدة عشرة دقائق علشان يستوي وبعد كده هاطفي البوتجاز واسيب المشروم
لغاية ما يبرد.. وبعد ما يبرد هاضربه في الخلاط.




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


• هاحط شوية زبدة في طاسة وهاضيف ليها البصل واشوّح البصل على النار لمدة ربع ساعة.





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


• بعد كده هاضيف ليها الدقيق مع التقليب المستمر لغاية لون الدقيق يبقى
ذهبي وبعد كده هاحط كوب شوربة بالتدريج مع التقليب المستمر علشان الدقيق
ما يكلكعش وبعد كده هاضيف ملح وفلفل.





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



• هاجيب المشروم اللي ضربته في الخلاط واحطه في حلة على النار وهاضيف إليه
كوب الكريمة واسيبهم يغلوا كلهم مع بعض... وبعد كده هاحط باقي الشوربة.







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
• هاجيب طبق الشوربة واحط فيه الشوربة.





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ده الشكل النهائي لطبق الشوربة وعلى فكرة ممكن إنك تزيني الطبق ببعض أوراق البقدونس...وبالهنا والشفا




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.ahbab4ever.yoo7.com
 
شوربة المشروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شوربة الطماطم
» شوربة الكبة
» شوربة البحريات
» شوربة البصل بالتوست والجبنه
» شوربة حلالم بالدبابش على الطريقه التونسيه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات أحباب الى الابد :: مطبخ المنتدى :: قسم الشوربات-
انتقل الى: